top of page

Stabilna koronarna bolezen, Znanje za vsakodnevno prakso XI.
NEINVAZIVNO ZDRAVLJENJE STABILNE KORONARNE BOLEZNI

SIMPOZIJ MONS'22

Spletno srečanje

14. 1. 2022 po 13.30, Ljubljana

Drustvo_2_simbol_transparent.png

DRUŠTVO ZA ŠIRITEV ZANJA

IN RAZISKOVANJE V MEDICINI

Spoštovani kolegi.

 

Leto je naokrog in v Društvu za širitev znanja in raziskovanje v medicini smo pripravili redno 11. zaporedno letno strokovno srečanje.

Lanskoletna udeležba je bila kljub epidemiološkim razmeram rekordna, kar potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev.

Enajsto zaporedno srečanje ("MONS") z naslovom Neinvazivno zdravljenje stabilne koronarne bolezni bo potekalo v petek, 14. januarja po 13.30 uri v obliki spletne konference. Razmere nas zaradi poslabšanih epidemioloških razmer postavljajo v nepredvidljive okoliščine, zato bo tudi letošnje srečanje potekalo preko spleta. Potrudili se bomo, da bo srečanje potekalo na visokem strokovnem nivoju ter z veliko možnostmi interaktivnega sodelovanja pri diskusiji. Pri spremljanju simpozija prek spleta ni omejitev.

Vsi udeleženci srečanja pridobijo 5,5 kreditnih točk v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah.

Srečanje je namenjeno vsem splošnim zdravnikom, zdravnikom družinske medicine in specialistom ter specializantom interne medicine, ki obravnavajo bolnike z boleznimi srca in ožilja. Vnovič bodo podrobno predstavljene novosti v obravnavi in zdravljenju kronične koronarne bolezni. Udeleženci bodo dobili napotke za sodobno in celovito zdravljenje bolnikov s kronično koronarno boleznijo ter posodobljeno zloženko.

Organizacijski in strokovni odbor srečanja vam zagotavljamo, da bo tudi letošnje srečanje zelo inovativno in zanimivo.

Vabljeni k udeležbi.

 

Kotizacije ni.

Boris Krajačič, Matjaž Bunc

in Kardioposvet tim

eCoopedu-stream_MONS21_5-1.jpg
Program

Posnetki srečanja so dostopni na spletni strani https://mons22.kardioposvet.si ob predhodnji prijavi v portal Kardioposvet.si. Vabimo vas, da se prijavite v portal kardiopsvet.si oz. si ustvarite svoj uporabniški račun na spletni strani: https://kardioposvet.si/si/prijava/