XII. srečanje "MONS" / Kronična koronarna bolezen - znanje za vsakodnevno prakso, 13.1.2023

Updated: Oct 14

Neinvazivno zdravljenje stabilne koronarne bolezni

Spoštovani kolegi.


Leto je naokrog in v Društvu za širitev znanja in raziskovanje v medicini smo pripravili redno 12. zaporedno letno strokovno srečanje.

Lanskoletna udeležba je bila kljub epidemiološkim razmeram rekordna, kar potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev.

Dvanajsto zaporedno srečanje ("MONS") z naslovom Neinvazivno zdravljenje stabilne koronarne bolezni bo potekalo v petek, 13. januarja 2023 po 14.00 uri v živo in v obliki hibridne konference. Tudi letošnje leto bomo posodobili zgibanko z doktrinarnimi priporočili za zdravljenje bolnikov s stabilno koronarno boleznijo.


Srečanje je namenjeno vsem splošnim zdravnikom, zdravnikom družinske medicine in specialistom ter specializantom interne medicine, ki obravnavajo bolnike z boleznimi srca in ožilja. Vnovič bodo podrobno predstavljene novosti v obravnavi in zdravljenju kronične koronarne bolezni. Udeleženci bodo dobili napotke za sodobno in celovito zdravljenje bolnikov s kronično koronarno boleznijo ter posodobljeno zloženko. Vsi udeleženci srečanja pridobijo kreditne točke v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah.

Organizacijski in strokovni odbor srečanja vam zagotavljamo, da bo tudi letošnje srečanje zelo inovativno in zanimivo.


Vabljeni k udeležbi.


Kotizacije ni.