top of page

X. srečanje "MONS" z naslovom Kronična koronarna bolezen - znanje za vsakodnevno prakso, 15.1.2021

Updated: Jan 21, 2022

Novosti v diagnostiki in zdravljenju kroničnega koronarnega sindroma.




V preteklih letih je Društvo za širitev znanja in raziskovanje v medicini organiziralo že devet uspešnih strokovnih srečanj. Lanskoletna udeležba (17.1.2020) preko 350 udeležencev v živo in dodatno 180 udeležencev na spletu potrjuje, da ima srečanje svoje mesto v izobraževalnem procesu zdravnikov in zdravstvenih delavcev. V letošnjem letu uvajamo v klinično delo številne novosti v zdravljenju stabilne angine pektoris - kroničnega koronarnega sindroma. Izdali smo tudi posodobljeno zloženko.


Na dan dogodka se je spletnega kongresa udeležilo več kot 400 aktivnih udeležencev in v celoti več kot 700 poslušalcev. Veseli nas, da smo prejeli veliko zanimivih vprašanj in predlogov.

Razmere zaradi epidemije nas postavljajo v nepredvidljive okoliščine. Organizacijski in strokovni odbor srečanja vam zagotavljata, da bo tudi letošnje srečanje zelo inovativno in dinamično, pričaralo bo občutek dogodka v živo s številnimi tehničnimi rešitvami, ki predstavljajo novost za slovenski prostor.


Cilji srečanja:

  1. strokovnost in objektivnost

  2. moderne vsebine

  3. jasna sporočila in priporočila za delo z bolniki


Udeleženci po koncu srečanja prejmejo potrdilo za pridobitev 4 kreditnih točk v skladu s Pravilnikom o zdravniških licencah. V imenu organizacijskega odbora Boris Krajačič, Matjaž Bunc in Kardioposvet tim

Ljubljana, 8.1.2021



Program srečanja:

10
. jubilejno srečanje Mons-Kronična kor
Download JUBILEJNO SREČANJE MONS-KRONIČNA KOR • 665KB

Utrinki:


bottom of page